Tamaco Food A/S header Tamaco Food A/S header Tamaco Food A/S header Tamaco Food A/S header Tamaco Food A/S header

TAMACO FOOD A/S

Tamaco Food A/S har som primært forretningsområde at opbygge værdi gennem et tæt og integreret samarbejde med de mest betydende danske dagligvare- og convenience kæder samt betydende aktører på food service markedet. 

 

Samarbejdet med vores kunder er baseret på en produktportefølje indenfor køl- og tørvarer, som er bygget op omkring fødevarer primært fra det sydlige Europa. Vores ambition er, at vi i de fødevare segmenter vi arbejder indenfor, skal kunne dække en betydelig del af vores kunders behov via et sortiment af spændende kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

 

Vi vil gennem samarbejde med en række udvalgte leverandører af kvalitets fødevarer og et omkostningseffektivt logistik set-up arbejde for, at både vores leverandører, vores kunder og vi selv sikres værdi af samhandlen.

Medarbejdere

Randi Kok
Managing Director
Tlf.: +4587362004
Mobil: +4521793979
Mail: rk@tamaco.dk
Lise Beich
Sales and logistic coordinator
Tlf.: +4587362006
Mobil:
Mail: lb@tamaco.dk
Claus Hansen
Commercial Director
Tlf.: +4587362016
Mobil: +4529647021
Mail: ch@tamaco.dk

Kontakt

Tamaco Food A/S
Brunagervej 1
DK-8361 Hasselager


Tel: +45 87 36 20 02

Fax: +45 87 36 20 20 

PRODUKTER

Vores sortiment består hovedsagelig af oste fra Frankrig, Spanien, Italien og Storbritannien, og er sammensat således, at vi både kan tilbyde de mest almindeligt udbredte udenlandske oste men også mere specielle oste til detail- og food service markedet.

 

Vi samarbejder både med store oste producenter, som har specialiseret sig i produktion af gode kvalitets oste til konkurrencedygtige priser og mindre ”håndværks” producenter, som har specialiseret sig i produktion af mere unikke og niche prægede oste.

I vores sortiment indgår også forskellige franske surmælksprodukter og ikke mindst mejeri desserter fra Italien og Frankrig, som i disse år er et hastigt voksende produkt område på det danske marked.

Da vi repræsenterer flere spanske og italienske charcuteri producenter på det danske marked, har vi et righoldigt sortiment af ikke mindst lufttørrede charcuteri produkter.

 

I vores sortiment har vi både produkter som er tilpasset detail- og convenience markedet og produkter, såsom hele lufttørrede skinker, som er rettet imod food service markedet.

 

Med udgangspunkt i de producenter vi samarbejder med, vil vi således kunne dække stort set alle tænkelige behov inden for Sydeuropæiske charcuteri produkter. 

 

Kølede Tapas produkter er fællesnævner for en række produkter, der kan anvendes som små forretter, som snacks eller til en let middag. Vores sortiment består både af traditionelle spanske lufttørrede Tapas-produkter, og produkter, der tager afsæt i grøntsagsuniverset, hvor vi kan tilbyde en række lækre grøntsags-Tapas, heraf en del med lækkert ostefyld.

 

Vores sortiment er sammensat således, at vi både kan dække behov for kølede Tapas produkter til dagligvare- og convenience markedet og til food service markedet. 

 

 

Italiensk olivenolie og balsamico eddike er en væsentlig grundpille i vores sortiment af tørvarer.

 

Vi samarbejder med en række forskellige producenter, hvilket betyder at vi kan tilbyde olie og balsamico produkter i forskellige kvaliteter til såvel detail- som food service markedet.

Indenfor italienske brød produkter har vi om ikke det stærkeste sortiment på det danske marked, så i hvert tilfælde et af de stærkeste sortimenter, som repræsenterer forskellige former for italienske brødprodukter og ”brød-snacks” i tilpassede forpakninger til både detail-, convenience- og food service markedet.

 

Et sortiment af håndlavet italiensk pasta er selvfølgelig også en vigtig grundpille i vores sortiment.

 

Denne brede sortiments kategori omfatter så forskellige produkter som f.eks. pesto/cremer, supper, oliven, tomat- og grøntsags produkter.

 

Fællesnævnerne for stort alle disse produkter er, at det primært er italienske højkvalitets produker, vi har i sortimentet og at disse produkter er med til at sikre, at vi kan dække de fleste behov for italienske specialprodukter i både detailhandelen og på food service markedet.